Wat kunt u zelf doen bij kanker

Deze website geeft informatie over het gebruik van salvestrolen.

Salvestrolen Hebben een celherstellend vermogen bij kanker. Het is dus raadzaam om je goed te informeren wat salvestrolen voor je kunnen betekenen als je kanker hebt.

Salvestrolen hebben de beste werking als je het samen met een aanpassing van je voedingspatroon toepast. Op deze manier helpt je voeding je immuunsysteem te versterken en heeft het lichaam de mogelijkheid om de kanker zelf te verwijderen. Salvestrol geeft dan een goede zet in de rug om het proces te versterken.
Om te weten hoe je het eetpatroon sterk kunt aanpassen kan je via de onderstaande link een gratis eetadvies downloaden, waarbij je heel veel informatie over voeding krijgt.

Wil je direct leren hoe je voeding een belangrijke rol wilt laten spelen in het proces tegen kanker kijk dan eens op de website www.voedingtegenkanker.nl en schaf dit programma aan.

Download ons gratis eetadvies en leer gedurende een maand elke dag iets meer over hoe voeding een rol kan spelen bij de benadering van kanker.
Welke factoren spelen onder andere een grote rol in het voorkomen van kanker.
Het boek “Laat je niet opvreten door kanker” wat uitgebreid ingaat op voeding en leefgewoontes is te bestellen. Klik hier om het (E-)boek te bestellen of het eerste hoofdstuk te lezen.

Laat je niet opvreten door kanker

Dr. Otto Warburg ontdekte in 1926 de primaire oorzaak van het ontstaan van kanker.
Lees in het boek hoe kanker ontstaat volgens Otto Warburg en pas je eet- en leefgewoontes sterk aan. Schaf je het voedingsprogramma tegen kanker aan, dan krijg je dat boek er gratis bij.
Dr. Otto Warburg ontving in 1931 de Nobelprijs voor deze ontdekking.

Lees het hele verhaal in het boek “Laat je niet opvreten door kanker”. Bestel het boek hier. Ook in het boek staat een duidelijke uitleg hoe je je voeding kunt aanpassen als je kanker hebt, om te voorkomen, dat je kankercellen gaat voeden met voeding waar suikers in zitten, die van levensbelang zijn voor kankercellen. Als je leert hoe je dus suikers kunt vermijden, help je weer je lichaam om zelf kankercellen op te ruimen, doordat ze geen voeding meer vinden.

Bekijk de video van 2.52 minuten over salvestrolen

Klik op onderstaande linken om veel te leren wat salvestrolen en de juiste voeding kunnen doen als je kanker hebt.

voeding
Lees het hele artikel over de kankerremmende stofjes uit de schil van de mandarijn

verslag van behandeling van 5 soorten kanker met de voedingsbenadering.

Ook in een later verslag worden worden behandelingen van kanker door voedingsbenadering besproken.

Het ontwikkelen van kanker heeft vooral te maken met jarenlange “verkeerde” eetgewoontes.
Wilt u salvestrol gebruiken, zult u ook uw eet- en leefgewoontes moeten aanpassen!

Wij kunnen u adviseren hierin. Download ons gratis eetadvies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.